Ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για τον Κυριαζή

Ανακοίνωση σχετικά με τον προσωρινό αποκλεισμό του Γιάννη Κυριαζή από την Athletics Integrity Unit εξέδωσε πριν από λίγο ο ΣΕΓΑΣ.

της Πηνελόπης Γκιώνη

Η ομοσπονδία του στίβου ενημερώθηκε από την AIU για την υπόθεση του Γιάννη Κυριαζή (διαβάστε εδώ ) και προχώρησε σε ανακοίνωση προκειμένου να μην υπάρξουν πρόωρα και λανθασμένα συμπεράσματα.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει: «Η ομοσπονδία ανακοινώνει πως ενημερώθηκε επισήμως από την AIU (Athletics Integrity Unit) ότι ο αθλητής Γιάννης Κυριαζής τελεί σε προσωρινό αποκλεισμό μέχρι να παράσχει εξηγήσεις για υπόθεση που σχετίζεται με τη χρήση απαγορευμένης ουσίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ». Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Sportsfeed η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση και δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια απόφαση. Τηρείται το πρωτόκολο του προσωρινού αποκλεισμού μέχρι να εξακριβωθεί τί ακριβώς έχει συμβεί.