Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Στο Νο2 ανέβηκε η Βιλάγκος

Published

on

Αγώνα με τον αγώνα οι αθλητές και οι αθλήτριες των ρίψεων βρίσκουν τον ρυθμό τους και οι βολές τους βελτιώνονται και έτσι η Αντριάνα Βιλάγκος έχει πλέον την Νο2 επίδοση στον κόσμο στον ακοντισμό.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Χθες, Σάββατο 6 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το χειμερινό κύπελλο ρίψεων της Σερβίας και η 20χρονη αθλήτρια του ακοντισμού επικράτησε με βολή στα 62.96μ, η οποία την φέρνει στο Νο2 του κόσμου πίσω μόνο από την Γιουλενμις Αγκουιλάρ (Κούβα), η οποία έχει φετινό ρεκόρ 63.90μ. Η Βιλάγκος πριν δύο χρόνια περίπου ήταν δεύτερη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, εκεί όπου πρωταθλήτρια στέφθηκε η Ελίνα Τζένγκο, και ετοιμάζεται για την Ρώμη όπου προσδοκά να είναι και πάλι στο βάθρο των νικητριών. Πρεμιέρα στην σεζόν έκανε η παγκόσμια πρωταθλήτρια της δισκοβολίας, Λαουλαούγκα Ταουσάγκα Κόλις, με την Αμερικανίδα να σημειώνει 65.38μ, την τέταρτη καλύτερη επίδοση για φέτος. Αγωνίστηκε στο «Triton Invitational» και επικράτησε επί της διπλής πρωταθλήτριας Ευρώπης στην κατηγορία Κ23, Αλίντα Βαν Ντάλεν (Ολλανδία), η οποία έριξε τον δίσκο της στα 62.23μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr