Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Άνδρες και νέοι μαζί

Published

on

Κοινή προπόνηση έκαναν σήμερα οι αθλητές του βορείου κλιμακίου της Εθνικής ανδρών και της Εθνικής νέων του χάντμπολ.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Κρανάκης και Στέλιος Σείρεκίδης ανέλυσαν στους αθλητές το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων, καθώς η μεν Εθνική νέων θα συγκεντρωθεί στη Θεσσαλονίκη στις 27 Δεκεμβρίου για την προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος, η δε Εθνική ανδρών θα έχει καμπ προετοιμασίας στην Αθήνα και φιλικά με τη Σλοβακία από τις 2 Ιανουαρίου και έπειτα.

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής προπόνησης, στο κλειστό της Μίκρας, ήταν η κλήση στην Εθνική ανδρών των Αποστολίδη και Πίτσιου από τον Φοίβο, μετά από αρκετά χρόνια και για τους δύο.”Είναι ένα μεγάλο κίνητρο η συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Εθνικής ομάδας, ακόμη και σε μία προπόνηση”, τόνισε στο Sportsfeed.gr ο Παναγιώτης Αποστολίδης.

Άνδρες και νέοι, έπαιξαν οικογενειακό διπλό, που έληξε ισόπαλο 20-20. Τη δευτέρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση του νοτίου κλιμακίου των δύο Εθνικών στο κλειστό του Μετς.

Αδάμ Παπαδόπουλος και Στράτος Χατζηβακαλέλης, οι δύο πίβοτ της Εθνικής νέων

Αδάμ Παπαδόπουλος και Στράτος Χατζηβακαλέλης, οι δύο πίβοτ της Εθνικής νέων

Πίτσιος, Παλάσκας, Γουργούμης Πετρίδης και Αποστολίδης, υπήρξαν συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην ομάδα μπιτς χάντμπολ Summer 04. Σήμερα ξαναβρέθηκαν στην Εθνική

Πίτσιος, Παλάσκας, Γουργούμης Πετρίδης και Αποστολίδης, υπήρξαν συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην ομάδα μπιτς χάντμπολ Summer 04. Σήμερα ξαναβρέθηκαν στην Εθνική

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr