Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Από την Βουδαπέστη στο πανελλήνιο χειμερινό κύπελλο

Published

on

Οι Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες ετοιμάζονται για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και αυτός δεν θα είναι άλλος από το πανελλήνιο χειμερινό κύπελλο όπεν που θα γίνει 20-22 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση της νέας σεζόν σε 50άρα πισίνα είναι το χειμερινό πανελλήνιο κύπελλο του ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσουμε κολυμβητές και κολυμβήτριες να κάνουν την πρεμιέρα τους. Ανάμεσά τους θα είναι ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Παρισιού, Απόστολος Χρήστου, και η συναθλήτριά του, Άννα Ντουντουνάκη. Οι δυο τους επέλεξαν να μην συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Βουδαπέστης για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την 50άρα πισίνα. Στο ΟΑΚΑ θα αγωνιστεί και ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 50μ πεταλούδα, Στέργιος Μπίλας, ο οποίος ετοιμάζεται επίσης για τον πρώτο του σημαντικό αγώνα στην σεζόν.
Στο χειμερινό κύπελλο θα συμμετάσχουν και τα μέλη της ελληνικής αποστολής του παγκοσμίου 25άρας πισίνας. Μπορεί μέχρι την Κυριακή να κολυμπούσαν σε άλλες διαστάσεις αλλά από αύριο επιστρέφουν για τα καλά στην 50άρα. Ο Απόστολος Παπαστάμος, ο Δημήτρης Μάρκος, η Γεωργία Δαμασιώτη, η Μαρίλεια Δρασίδου, η Νόρα Δράκου, η Άρτεμις Βασιλάκη, ο Απόστολος Σίσκος, ο Δανιήλ Γιουρτζίδης, ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης και ο Γιώργος Ασπουγαλής, θα βρίσκονται όλοι τους εκεί.

To πρόγραμμα της διοργάνωσης

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr