Connect with us

TOP

Άρχισαν οι εξώσεις στον Άγιο Κοσμά

Published

on

Οι πρώτες εξώσεις στον τομέα ευθύνης του ΣΕΓΑΣ κοινοποιήθηκαν σε άτομα που διαμένουν στους ξενώνες του Άγιου Κοσμά με την απαίτηση αυτή τη φορά οι εξώσεις να πραγματοποιηθούν.

Κατόπιν απαίτησης του ΣΕΓΑΣ, από τη διοίκηση του Άγιου Κοσμά κοινοποιήθηκαν οι εξώσεις οι οποίες σε μεγάλο βαθμό είναι δίκαιες αφού μεταξύ αυτών που καλούνται να εγκαταλείψουν τους ξενώνες είναι αθλήτρια που έχει σταματήσει τον αθλητισμό πριν από δύο χρόνια, υπάρχει κάτοχος θετικού δείγματος κατόπιν επανελέγχων της IAAF, αλλά και 35χρονος που κάνει… χόμπι. Μέσα στα ξερά όμως καίγονται και τα χλωρά, αφού τους ξενώνες στο ΟΑΚΑ καλείται να εγκατελείψει και ο Νίκος Καψής, αθλητής που πέρσι συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ (μήκος). Τυπικά δε δικαιούται να είναι στους ξενώνες αφού ο ΣΕΓΑΣ τον άφησε εκτός σχεδιασμού και ο ίδιος δεν γυμνάζεται με προπονητή της έγκρισης του ΣΕΓΑΣ. Το ότι η ομοσπονδία υποχρεώνει τους αθλητές και τις αθλήτριες να γυμνάζονται με προπονητές και προπονήτριες της έγκρισης του είναι κάτι που σίγουρα σηκώνει πολύ συζήτηση καθώς υπάρχουν πολλοί προπονητές που στον ΣΕΓΑΣ δε θέλουν ούτε να ακούν για αυτούς, αλλά όμως είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους και παρουσιάζουν έργο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr