Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ατομικό ρεκόρ και καλύτερη επίδοση από το 2017 η Γναφάκη

Published

on

Το πρώτο της ατομικό ρεκόρ μετά από τέσσερα χρόνια στα 400μ εμπόδια σημείωσε πριν από λίγο η Δήμητρα Γναφάκη.

Η 23χρονη Χανιώτισσα που είχε κολλήσει στο 58.48 από το 2016 (πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων) λόγω σπουδών και κυρίως λόγω τραυματισμών, σήμερα έδειξε πως επανέρχεται. Έτρεξε τα 400μ εμπόδια στο πανελλήνιο διασυλλογικού ανδρών – γυναικών που διεξάγεται στα Χανιά (13ος όμιλος) σε 58.22, ουσιαστικά χωρίς αντίπαλη. Στην κούρσα συμμετείχε άλλη μία δρομέας, η 17χρονη Ελένη Κατσούλη που ολοκλήρωσε σε 1:07.83.
To 58.28 της Γναφάκη είναι και η καλύτερη επίδοση που έχει γίνει από Ελληνίδα από το 2017 όταν η Κατερίνα Δαλάκα είχε τρέξει σε 57.97.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr