Άρχισε να αποδίδει η προετοιμασία του Ανδρέα Δημητράκη, ο οποίος στον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα για το 2016, σημείωσε ατομικό ρεκόρ στα 1.500μ.
της Ελεονώρας Ρωσιάδου
[email protected]
Στο μίτινγκ της Βιέννης, η αθλητής του Μιχάλη Αναγνώστου ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 3:42.43 βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ, που το είχε σημειώσει πάλι στη Βιέννη το 2014, με 3:42.63. Ο Δημητράκης θα αγωνιστεί και αύριο στο μιτινγκ της Μπρατισλάβα.
Καλό ήταν το ξεκίνημα της Ελένης Φιλάνδρα στον κλειστό στίβο, η οποία αγωνιζόμενη στο μίτινγκ της Βιέννης ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 2:04.17. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δε βρίσκεται πολύ μακρία από το όριο του παγκόσμιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου (2:02.50) και ίσως αυτό που της λείπει περισσότερο είναι ο ανταγωνισμός. Για το λόγο αυτό επελεξε να αγωνιστεί εκτός Ελλάδας. Καλή εμφάνισης έκανε και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου στο ίδιο αγώνισμα όπου ολοκλήρωσε σε 2:06.65.