Αύριο το μεσημέρι η παγκόσμια ομοσπονδία τένις (ITF) θα ανακοινώσει τις προκρίσεις για όλα τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών, μαζί και αυτά του διπλού που ενδιαφέρουν την Ελλάδα.
του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]
Την πληροφορία την έδωσε χθες στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του στο Γουίμπλεντον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και μας την επιβεβαίωσε η ελληνική ομοσπονδία χθες το βράδυ.
Το Sportsfeed απευθύνθηκε και στην παγκόσμια ομοσπονδία (ITF) που είναι αυτή που δίνει τις προκρίσεις και σήμερα λάβαμε την απάντηση από τον υπεύθυνο επικοινωνίας Νικ Άιμισον ο οποίος μας είπε ότι αύριο το μεσημέρι η ITF θα ανακοινώσει τις συμμετοχές. Δεν μας επιβεβαίωσε πως η Ελλάδα θα είναι μέσα στις προσκλήσεις για το διπλό τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, ωστόσο μας είπε ότι υπάρχουν αρκετές ακυρώσεις τόσο στα μονά όσο και στα διπλά.