Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του νέου (αλλά προσωρινού) διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠΕ, μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου να κάνει δεκτό το αίτημα της προσωρινής διαταγής και να ορίσει προσωρινή διοίκηση.
του Σούλη Μέζου
[email protected]
Αναλυτικά τα μέλη της προσωρινής διοίκησης είναι τα εξής: Καραμπέτσος, Χαριτωνίδης, Μελισσουργός, Αντωνόπουλος, Χαλβατζής, Κογκαλίδης, Μαυρομάτης, Μαργαρίτης, Κυριακίδης, Στουραΐτης, Κωνστανταράκης, Ορφανίδης, Πασπάλας, Σιδέρης, Δραχτίδης, Σύλλας, Βλάχος Χαριτίδου, Καζάκου, Κρίμπα, Καλουδιώτη
Ουσιαστικά είναι οι 18 πρώτοι σε σταυρό, συν τον επικεφαλής παράταξης Γιάννη Στουραΐτη, ο οποίος μπήκε με ομόφωνη πρόταση των άλλων τριών υποψηφίων και τις κυρίες Κρίμπα, Καλουδιώτη που πήραν τις θέσεις των κυρίων Κασσιμάτη, Γολέμη προκειμένου να υπάρχει η προβλεπόμενη ποσόστωση ανδρών – γυναικών.
Στην έναρξη της συνεδρίασης εκλέχθηκε πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης ο Γιώργος Καραμπέτσος, α’ αντιπρόεδρος ο Κώστας Χαριτωνίδης, β’ αντιπρόεδρος ο Τάκης Αντωνόπουλος, γενικός γραμματέας ο Νεκτάριος Χαλβατζής, ειδικός γραμματέας ο Λευτέρης Κογκαλίδης και ταμίας ο Αναστάσιος Πασπάλας.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης το ΔΣ ενημερώθηκε ότι η FIVB ενέκρινε τη συμμετοχή της Εθνικής ανδρών στη διοργάνωση του World League 2017 με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αγωνίζεται σε δύο τουρνουά στην Ισπανία και την Εσθονία, ενώ το Final 4 του 3ου γκρουπ θα διεξαχθεί στο Μεξικό.