Αυτή τη φορά ο αγώνας δεν του βγήκε του Μίλτου Τεντόγλου στο street event του μήκους στον Πειραιά. Απόλυτα δικαιολογημένα ωστόσο καθώς είναι στο ξεκίνημα της τελευταίας φάσης της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Ο κορυφαίος άλτης μήκους στον κόσμο, επικράτησε με 8.06μ (-1,0) με τη σειρά των αλμάτων του να είναι: 8.06 (-1,0) – 8.00 (-0.2) – 8.05 (-0,4) – Χ – 6.76 (+0,9) – 7.81 (-0,7). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός πως οι διοργανωτές διαφήμισαν πως η πίστα είναι ίδια με αυτήν του Ολυμπιακού σταδίου της Ρώμης όπου ο Τεντόγλου έκανε τον αγώνα – όνειρο, η αλήθεια είναι πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Το στήσιμο της δε βοηθά σε καμία περίπτωση τις επιδόσεις.
Πίσω από τον Τεντόγλου ολοκλήρωσε ο Βούλγαρος Μπόζινταρ Σαραμπογιούκοβ με 8.05μ (+0.2), ενώ τρίτος ήταν ο Πετρ Μάιντλσμιντ (Τσεχία) με 8.00μ (+0,9).
Καλύτερος αγώνας έγινε στις γυναίκες με την Αλίνα Ροτάρου Κότμαν (Ρουμανία) να πηδάει 6.94μ (+1,7) και να την ακολουθούν η Κύπρια Φιλίππα Κβίτεν με 6.64μ (+1,2) και τη Πολωνή Μαγκνταλένα Μποκούν με 6.55μ (+1,1).