Η Εθνική μας ομάδα τένις των εφήβων (αγόρια κάτω των 16 ετών), κατέκτησε την 2η θέση στην Κοστάντζα της Ρουμανίας, στην ζώνη C, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Summer Cups της Tennis Europe, χάνοντας στον τελικό με 2-0 από την πολύ ισχυρή ομάδα της Βουλγαρίας.
Η ελληνική τριάδα, αποτελούμενη από τους Φίλιππο Αστρεινίδη, Βαγγέλη Κυπριώτη και Βασίλη Βολτυράκη προκρίθηκε όμως στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αφού την πρόκριση έπαιρναν και οι δύο ομάδες του τελικού.
Η τελική φάση θα διεξαχθεί στη Γαλλία (στην πόλη Le Touquet) από την προσεχή Δευτέρα (05/08) έως και την Πέμπτη (08/08). Εκεί όπου οι 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, Βουλγαρία, Τσεχία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Σερβία, Ισπανία και Ουκρανία, θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.
Αρχηγός της ελληνικής αποστολής στην Ρουμανία ήταν ο Διονύσης Κυπριώτης και στους αγώνες συμμετείχαν 8 Εθνικές ομάδες: Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Ρωσία, Σουηδία, Τουρκία και Μαυροβούνιο,