Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Δεύτερος αγώνας για τον Μάστορα

Published

on

Το δεύτερο του αγώνα θα πραγματοποιήσει ο Αντώνης Μάστορας δύο εβδομάδες μετά την επανεμφάνιση του προερχόμενος από τριετή απουσία. Ο αθλητής του Ηρακλή έχει δηλωθεί να αγωνιστρεί στα Βεργώτεια.

«Ζεστός» έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Μάστορας που το ερχόμενο Σάββατο θα ταξιδέψει στην Κεφαλονιά και πιο συγκεκριμένα στο Ληξούρι προκειμένου να αγωνιστεί στα Βεργώτεια. Έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν με 2.10μ. στο διασυλλογικό που έγινε πριν από δύο εβδομάδες στο Καυτανζόγλειο, ο αθλητής του Ηρακλή θέλει να ανεβάσει ψηλότερα τον πήχη καθώς το μόνο που του λείπει πλέον είναι οι αγώνες για να βρει και πάλι ρυθμό και να κάνει άλματα πάνω από το 2.28μ. που είναι και το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Εκτός από τον Μάστορα, στο Ληξούρι έχουν δηλωθεί για να αγωνιστούν όλοι οι αθλητές του Γιώργου Πομάσκι. Η Βούλα Παπαχρήστου θα συνεχίσει τους αγώνες της στο μήκος το οποίο φέτος βλέπει πιο σοβαρά. Αντίπαλη της, η ομόσταυλη Λίλη Αλεξούλη, ενώ στο μήκος θα συμμετάσχει και ο Μίλτος Τεντόγλου στον πρώτο του αγώνα για τη φετινή σεζον. Παρών και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννη με τον Τάσο Γαλαζούλα, επίσης αθλητές του Πομάσκι.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr