Connect with us

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΗΣ Ευρώπης ο Λιβανός!

Published

on

Εξαιρετική εμφάνιση και άλλο ένα μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Λιβανό που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας Κ23 που διεξάγεται στην πόλη Ανάντια της Πορτογαλίας.

Ο 22χρονος Χανιώτης πρωταθλητής μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου το 2019 στο παγκόσμιο της Φρανκφούρτης στην κατηγορία των εφήβων, συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο αγώνισμα του κέιριν. Αυτή τη φορά στην κατηγορία των νέων (Κ23) όπου ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό στη δεύτερη θέση για να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο.
Ο Λιβανός έδωσε μεγάλη μάχη με τον Ματέο Μπιάνκι για το χρυσό μετάλλιο, με τον Ιταλό να ολοκληρώνει τελικά με 600 πόντους έναντι 540 του Λιβανού για να κατακτήσει αυτός το χρυσό μετάλλιο.
Ο Μπιάνκι ήταν ο κάτοχος του τίτλου έχοντας κερδίσει το χρυσό και το 2022 και πάλι στην πόλη Ανάντια.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr