Connect with us

TOP

ΔΙΑΜΑΝΤΙ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ!

Published

on

Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Όταν η Κατερίνα Στεφανίδη περνάει το 4.80μ. δε χάνει. Αυτό έγινε και στις Βρυξέλλες με την Ελληνίδα παγκόσμιο πρωταθλήτρια να κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το διαμάντι.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε και πάλι από ψηλά κάνοντας το πρώτο της άλμα στο 4.65μ. Το πέρασε με την πρώτη και συνέχισε στο 4.75μ. όπου χρειάστηκε δύο προσπάθειες. Όλα κρίθηκαν στο 4.85μ., όπου το πέρασε με την πρώτη και τελείωσε τον αγώνα. Η Σάντι Μόρις με την Αλίσα Νιούμαν έμειναν στο 4.75μ. και η Ελληνίδα έκανε τη 14η συνεχόμενη νίκη για φέτος συνεχίζοντας ένα τρομερό σερί.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr