Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δυνατός στην πρώτη κούρσα ο Γιανγκ

Published

on

Μετά από μεγάλη αποχή λόγω τραυματισμού, ο αμφιλεγόμενος Σουν Γιανγκ αγωνίστηκε ξανά και μάλιστ σημείωσε καλή επίοδοση για πρωινό προκριματικό.

Ο Κινέζος Ολυμπιονίκης των 400μ. και 1.500μ. ελευθερο, αγωνίστηκε πριν από λίγο στον προκριματικό των 200μ. ελεύθερο του Αρένα προ στην Στάντα Κλάρα. Η επίδοση του Κινέζουν ήταν η καλύτερη με διαφορά από τις υπόλοιπες. Ο Γιάνγκ ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 1:46.34. Για πρωινό προκραματικό και επιστροφή απο μακρά αποψή, η επίδοση είναι καλή αφού βρίσκεται και στη θέσ Νο9 της παγκόσμια κατάταξης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr