Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Διπλό για τον Υδραϊκό

Published

on

Σε ένα χορταστικό παιχνίδια στο «Ρέστειο» ο Υδραϊκός κατάφερε να πάρει μια δύσκολη νίκη με 15-14 επί του Παλαιού Φαλήρου για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.

Η ομάδα του Βολτυράκη προηγήθηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο με 14-11, ωστόσο το Παλαιό Φάληρο βρήκε τις δυνάμεις να μειώσει σε 14-13. Ο Φώσκολος έκανε το 13-15 και στη συνέχεια ο Τσολακούδης μείωσε στο τελικό 14-15. Ακολούθησε ένα χαμένο πέναλτι του Χούπερ για το Π.Φάληρο, με τον Πωλογεώργη να αποκρούει. Για τον Υδραϊκό απουσίαζαν οι δύο Ρώσοι, Στατσένκο και Φρόλοφ, ενώ δεύτερος τερματοφύλακας δηλώθηκε ο Μιχάλης Θαλασσινός που είναι τραυματισμένος.
Οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 3-5, 4-4
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 4, Παπαδημητρίου, Κοτσάφτης 1, Ραμίρεζ 1, Δίπλαρος, Τσολακούδης 5, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος Ι. 1, Λιαπάκης, Τσαχιλίδης 2, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Πωλογεώργης, Τσιστράκης 1, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης 5, Μπλάνης 3, Αργυρόπουλος, Φώσκολος 2, Παπαδόγκωνας 1, Μπεριστιάνος 2, Αλβέρτης 1, Θαλασσινός 1, Μακαντάνης, Χατζηγούλας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr