Connect with us

TOP

Dream team στο παγκόσμιο Κ23

Published

on

Τέσσερις συμμετοχές σε ημιτελικούς με τρεις προκρίσεις σε τελικούς για την ελληνική αποστολή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23 που διεξάγεται στη Φιλιππούπολή.

Τα ελληνικά κουπιά εντυπωσιάζουν με το μέλλον να προδιαγράφεται λαμπρό σε ένα άθλημα που έχει χαρίσει στην Ελλάδα πολλές μεγάλες διακρίσεις.
Την αρχή στα σημερινά ημιτελικά έκανε ο υπερταλαντούχος Νίνος Νικολαΐδης στο σκιφ ελαφρών βαρών ο οποίος νίκησε πάνω στο νήμα τον Σλοβάκο Πίτερ Ζελίνκα και με 6:56.350 έναντι 6:56.780  πήρε την πρόκριση ως τρίτος στο μεγάλο τελικό.
Τη δεύτερη πρόκριση σε τελικό πήρε το δίδυμο Μαρία Πέργουλη – Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου καθώς ήταν δεύτερες στην 1η ημιτελική σειρά ολοκληρώνοντας σε 7:07.780 πίσω από το πλήρωμα της Ιταλίας.
Η τρίτη συμμετοχή σε τελικό κερδίθηκε από τις Αννέτα Κυρίδου – Μαρία Σοφία Τσαμοπούλπου που και αυτές ήταν δεύτερες στην 1η ημιτελική σειρά με 7:06.630, πίσω μόνο από το πλήρωμα της Λευκορωσίας που τερμάτισε σε 7:04.950.
Στον ημιτελικό του σκιφ των ανδρών ο Γιαννης Καλανδαριδης πήρε την 5η θέση και θα δώσει το παρών στον μικρό τελικό

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr