Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ίτον-Σίλβα οι κορυφαίοι στην Αμερική

Published

on

Τους κορυφαίους αθλητές για το 2015 ανακοίνωσε η ομοσπονδία της Βορειοκεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, με τον Άστον Ίτον να κερδίζει ξανά στη μονομαχία με τον Γιουσέιν Μπολτ.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Μετά τον τίτλο στην IAAF, ο Αμερικανός δεκαθλητής πήρε και αυτόν της ομοσπονδίας της ηπείρου του. Ο Ίτον ήταν συνυποψήφιος με τον Μπολτ, τον Κριστιάν Τέιλορ και τον Τζο Κόβαξ. Στις γυναίκες, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Γιαρισλέι Σίλβα επικράτησε επί των Σέλι Αν Φρέιζερ Πράις, Ντένια Καμπαλέρο και Τιάνα Μπαρτολέτα.
Στην κατηγορία των νέων και ανερχόμενων αθλητών, τα βραβεία πήγαν στον Τζαμαϊκανό Κρίστοφερ Τέιλορ (400μ.) και την Κουβανή Γιουλεμίς Αγκουιλάρ (ακοντισμός).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr