Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Εκλογές ΕΓΟ: Η γυμναστική ψηφίζει την 1η Δεκεμβρίου

Published

on

Την απόφαση να προχωρήσει στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου και διοικητικού συμβουλίου πήρε η ΕΓΟ, ορίζοντας τις εκλογές την 1η Δεκεμβρίου.

Η ταλαιπωρημένη από καταγγελίες (τα τελευταία χρόνια) ομοσπονδία της γυμναστικής θα ψηφίσει για νέο πρόεδρο καθώς ο Θανάσης Σταθόπουλος δε θα είναι υποψήφιος. Αυτή τη στιγμή τη θέση διεκδικούν ο Νίκος Προβιάς και ο Βασίλης Τσολακίδης.
Για τον πρώτο έγιναν προσπάθειες να μπλοκαριστεί η υποψηφιότητα του μετά από λανθασμένη απόφαση αποκλεισμού εξαιτίας παρερμηνείας του νόμου και παραπληροφόρησης.
Η ΕΓΟ θα είναι από τις ομοσπονδίες με ιδιαίτερο εκλογικό ενδιαφέρον καθώς για ακόμα μια φορά κινείται στο παρασκήνιο ο Σάκης Βασιλειάδης στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Τσολακίδη.
Βασικό Ολυμπιακό άθλημα η γυμναστική (ενόργανη και ρυθμική) την τελευταία 6ετια παρουσιάζει ιδιαίτερα φθίνουσα πορεία και τη σώζει ο Λευτέρης Πετρούνιας, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει απασχολήσει με καταγγελίες αθλητριών.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr