Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν κατά την διάρκεια του 3ου διοικητικού συμβουλίου της νέας διοίκησης της κωπηλατικής ομοσπονδίας στην οποία μάλιστα συμμετείχαν για πρώτη φορά και οι νέοι εκπρόσωποι προπονητών και αθλητών.
Ο Γιώργος Νοταρόπουλος (προπονητής) και η χάλκινη Ολυμπιονίκης Ζωή Φίτσιου που αντικατέστησε στο Στέφανο Ντούσκο είναι οι προσθήκες στο διοικητικό συμβούλιο με δικαίωμα ψήφου.
Επίσης ψηφίστηκε ομόφωνα η προσθήκη του αγωνίσματος σκιφ στην κατηγορία Κ23 των γυναικών (στο πανελλήνιο πρωτάθλημα). Η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ από το πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2026 και μετά.
Ακόμη αποφασίστηκε η αλλαγή στο ωρολόγιο πρόγραμμα των αγωνισμάτων για την Α΄φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος από το 2026 καθώς και η ένταξη αγωνισμάτων παλαιμάχων από το 2025 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων ως αγωνίσματα επίδειξης.