Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Εξαιρετικός Βαν Ντερ Πλάετσεν στο έπταθλο με 5.50μ. επί κοντώ

Published

on

Την κορυφαία επίδοση στον κόσμο στο αγώνισμα του επτάθλου σημείωσε σήμερα ο Βέλγος Τόμας Βαν Ντερ Πλάετσεν στο εθνικό πρωτάθλημα της χώρας του με εκπληκτικό επί κοντώ.

Ο Βέλγος πρώην πρωταθλητής Ευρώπης, συγκέντρωσε στον αγώνα της Γάνδης, 6.132 βαθμούς με 7.27 στα 60μ. 7.67μ. στο μήκος, 8.22 στα 60μ. εμπόδια 14:30μ. στη σφαιροβολία, 2.02μ. στο ύψος. 5.50μ. στο επί κοντώ και 2:46.45 στα 1.000μ. Είναι μόλις ο δεύτερος αθλητής των συνθέτων που καταφέρνει να περάσει το 5.50μ. στο επί κοντώ έχοντας πάνω από 6.000 βαθμούς μετά τον Αλεξάντρ Άβερμπουκ ποθυ όμως ήταν κτά βάση επικοντιστής.
Πολύ καλό έπταθλο είχαμε και στην Εσθονία με τον Γιάνεκ Οϊγκλάνε να συγκεντρώνει 6.085 βαθμούς ενώ κοντά στους 6.000 βαθμούς βρέθηκε και ο Καελ Ρόμπερτ Σαλούρι, επίσης από την Εσθονία με 5.950 βαθμούς.
Στις γυναίκες, η Λάουρα Ικαουνίς επιστρέφοντας στην ενεργό δράση συγκέντρωσε 4.454 βαθμούς στο πένταθλο για να κερδίσει και τον αγώνα.
Στη Βουλγαρία, η Ραντοσλάβα Μαβροντίεβα έριξε 19.09μ. κάνοντας ατομικό ρεκόρ για να δείξει πως είναι μια από τις διεκδικήτριες ρτων μεταλλίων στο ευρωπαϊκό της Γλασκόβης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr