Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Εξόφληση μέχρι 31 Δεκεμβρίου

Published

on

Έχοντας αυξημένα έσοδα από τον Μαραθώνιο και τον ημιμαραθώνιο το 2015, ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να διαθέσει μέρος αυτών για την εξόφληση αθλητών και προπονητών.

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία, συνολικά 83 αθλητές και 64 προπονητές (147 το σύνολο) θα μοιραστούν ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ για το 2015, με βάση το σύστημα ης βαθμολόγησης. Τα χρήματα δε θα μοιραστούν ισόποσα (θα έβγαινε 680 ευρώ στον καθένα) αλλά ανάλογα με τη βαθμολογία του καθενός. Όπως υπογραμμίζει ο ΣΕΓΑΣ, δεν είναι ανάγκη κάποιος να είναι στις κατηγορίες του σχεδιασμού για να εισπράξει το μπόνους η καταβολή του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr