Connect with us

TOP

«Εξωγήινος» Ντρέσελ στη μεικτή! (video)

Published

on

Απίθανα πράγματα από τον Κάλεμπ Ντρέσελ που κολύμπησε τα ξημερώματα το 200αρι της μεικτής (γιάαρδες, 25αρα πισίνα) σε επίδοση που ούτε ο… βασιλιάς της στροφής Ράιαν Λόχτι έχει καταφέρει να κάνει.

Ο Ντρέσελ κολύμπησε σε 1:38.13 που είναι η κορυφαία επίδοση όλων των εποχών και η αντιστοιχία της σε μέτρα (25αρας πισίνας) βάσει του επίσημου μετατροπέα είναι 1:48.92. Το παγκόσμιο ρεκόρ που είχε κάνει ο Λόχτι το 2012 στη Κωνσταντινούπολη ήταν 1:49.63 και θεωρτείται απλησίαστο. Μέχρι σήμερα αφού ο Ντρέσελ έχει βελτιώσει τις στροφές του φτάνοντας στο επίπεδο του Λόχτι που θεωρείται ο κορυφαίος. Το 1:38.13 ο Ντρέσελ το σημείωσε στο περιφερειακό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κόλετζ Στέισον του Τέξας και το προηγούενο ρεκόρ ήταν 1:39.38 από το 2015 και το είχε πετύχει ο Ντέιβ Νόλαν.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr