Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Εκτεθειμένος ο δήμος Θηβαίων

Published

on

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή του μίτινγκ «Χρήστος Βουδούρης» που αποτελεί την κορυφαία αθλητική εκδήλωση της πόλης των Θηβών, το δημοτικό στάδιο είναι… γιαπί, γίνονται κακοτεχνίες και όλα αυτά υπό την ευθύνη και την ανοχή του δήμου της πόλης.

Ένα έργο που έλαβε χρηματοδότηση για να πραγματοποιηθεί υπό συγκεκριμένες προδιαγραφές, μετά από μεγάλη καθυστέρηση πήρε μπρος για να γίνει… προχειροδουλειά. Αναφερόμαστε στην αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα στο δημοτικό στάδιο των Θηβών, την οποία ο εργολάβος που ανέλαβε να την πραγματοποιήσει από ότι φαίνεται δε διαθέτει ούτε τον ανάλογο εξοπλισμό – μηχανήματα, αλλά ούτε και τη διάθεση να παραδώσει το έργο όπως πρέπει καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ προτιθεται να ρίξει το υλικό (ταρτάν) πάνω στην παλιά κόλλα δίχως να κάνει τη σωστή προεργασία για να αποκτήσει την υποδομή που ορίζει ο κατασκευαστής.
Η τεχνική υπηρεσία του δήμου Θηβαίων που υποτίθεται είναι ο ελεγκτής πέρα βρέχει. Δεν ασχολείται στο παραμικρό και εκθέτει το δήμαρχο Σπύρο Νικολάου καθώς αν το έργο βγάλει προβλήματα (κάτι που είναι βέβαιο) τότε θα μιλάμε για κακοδιαχείρηση δημοσίου χρήματος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr