Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Εκτός όπεν ο Παγδατής

Published

on

Παρά το δυναμικό ξεκίνημα και τη θερμή υποστήριξη της ελληνικής κοινότητας, ο Μάρκος Παγδατής δεν κατάφερε τελικά να αφήσει εκτός τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Έχοντας τη θερμή υποστήριξη από την κερκίδα με τους Έλληνες της Αυστραλίας να δημιουργούν… ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, ο Μάρκος Παγδατής μπήκε δυναμικά στον αγώνα κόντρα στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο Κύπριος πρωταθλητής κατέκτησε το πρώτο σετ 6-4 προκαλώντας τον ενθουσιασμό στους εκατοντάδες Έλληνες που βρέθηκαν στις κερκίδες του Σόου κορτ 3.
Στο δεύτερο σετ, τα πράγματα αντιστράφηκαν και ο Ντιμιτρόφ ξεπέρασε το αρχικό… μούδιασμα καταφέροντας να ισοφαρίσει τα σετ σε 1-1. Ο Παγδατής δεν πανικοβλήθηκε από την αντεπίθεση του Βούλγαρου και με εντυπωσιακό τρόπο έκανε το 2-1 (6-3) δίνοντας την αίσθηση ότι θα καταφέρει τελικά να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στους «16».
Δυστυχώς όμως για τον Κύπριο, έμεινε από δυνάμεις και ο Ντιμιτρόφ «καθάρισε» εύκολα τα δύο επόμενα σετ 6-3, 6-3 για να φτάσει τελικά στη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr