Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Εν απουσία της Λεντέκι κέρδισε το 1500άρι η Μάντεν

Published

on

Η τρίτη στάση του «Pro Swim Series» ξεκίνησε και την πρώτη μέρα της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν τα 1.500μ ελεύθερο, με την Πέιτζ Μάντεν και τον Μπόμπι Φίνκε να επικρατούν.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Με το αγώνισμα όπου οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες καλούνται να διανύσουν την μεγαλύτερη απόσταση και η κυριαρχία της Κέιτι Λεντέκι είναι ευρέως διαδεδομένη ξεκίνησε η διοργάνωση στο Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ. Η θρυλική όμως Αμερικανίδα απέσυρε την συμμετοχή της από το καλό της αγώνισμα και την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύτηκε η Πέιτζ Μάντεν. Η 25χρονη που ήταν έβδομη πριν τρία χρόνια στο Τόκιο, σημείωσε 16:19.77 για να τερματίσει στην πρώτη θέση. Η επίδοση δεν είναι αντιπροσωπευτική για την ίδια, αφού τον προηγούμενο μήνα είχε κολυμπήσει σε 16:09.93.
Στο αγώνισμα των ανδρών, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο είχε τον πρώτο λόγο. Ο Μπόμπι Φίνκε τερμάτισε περίπου 7.5 δευτερόλεπτα νωρίτερα από κάθε άλλο κολυμβητή και το 15:05.96 ήταν ο χρόνος που τον οδήγησε στη νίκη. Η επίδοση δεν είναι η καλύτερη και σίγουρα όχι μία της κλάσης του Αμερικανού. Φέτος ήδη 14 κολυμβητές έχουν κατέβει τα 15 λεπτά, αλλά ο Φίνκε δεν είναι μέσα σε αυτούς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr