Connect with us

TOP

Ενστάσεις για τις φιναλίστ της IAAF

Published

on

Λίγη μόνο ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση των φιναλίστ για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς ξεκίνησαν και οι… ενστάσεις για τη σύνθεση της τριάδας.

Η Μαρίγια Λασίτσκενε εξέφρασε την απογοήτευση (όπως έκανε και με τα βραβεία της ευρωπαϊκής που ήταν φιναλίστ, αλλά δεν κέρδισε) τονίζοντας ότι σύμφωνα με το ranking system των επιδόσεων, είναι η κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς. Με τη Ρωσίδα, τουλάχιστον όσον αφορά στην παρουσία της στις τρεις φιναλίστ συμφωνούν αρκετές προσωπικότητες του στίβου, αλλά και οι δημοσιογράφοι. Σχεδόν όλοι εκφράζουν την απορία τους, πως γίνεται η Αλμάζ Αγιάνα με δύο μόνο κούρσες ολόκληρο το χρόνο να είναι υποψήφια για τον τίτλο της κορυφαίας. Την ίδια στιγμή που η Λασίτσκενε έκανε τρομερή σεζόν στο ύψος ολοκληρώνοντας αήττητη και με σπουδαίες επιδόσεις (2.06μ. στο ανοιχτό).
Βέβαια τα αποτελέσματα δεν αλλάζουν, όμω οι ενστάσεις μένουν

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr