Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Εντυπωσιακή η Λεντέκι

Published

on

Η Κέιτι Λεντέκι χωρίς να βρίσκεται στην κορύφωσή της, εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της. Η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης έκανε 8:16.40 στα 800μ. ελεύθερο σε μίτινγκ στην Ιντιάνα.

Μετά την παρουσία της στο Ολυμπιακό προπονητικό κέντρο του Κολοράντο, η Κέιτι Λεντέκι επέστρεψε στους αγώνες, συμμετέχοντας σε μίτινγκ στην Ιντιάνα. Ο αντίστοιχος περσινός της αγώνας ήταν στο Τέξας, όπου είχε καταρρίψει δύο παγκόσμια ρεκόρ. Φέτος μπορεί να μην πέτυχε κάτι τέτοιο, ωστόσο και πάλι έκλεψε την παράσταση. Στα 800μ. ελεύθερο η Λεντέκι έκανε 8:16.40, αφήνοντας την 15χρονη συναθλήτριά της Ιζαμπέλα Ρονγκιόνε 30 δευτερόλεπτα πίσω της (8:46.32). Μπορεί αυτή η επίδοση να είναι πέντε δευτερόλεπτα πιο αργή απ’ ό,τι την αντίστοιχη περσινή της, όμως είναι ο δεύτερος καλύτερος χρόνος που έχει κάνει ποτέ το μήνα Ιούνιο, ο οποίος ως γνωστόν δεν είναι μήνας που οι κολυμβητές είναι στην κορύφωσή τους. Πολλές αθλήτριες, που δεν τις λένε… Κέιτι Λεντέκι, πρέπει να φτάσουν στην κορύφωση για να κολυμπήσουν σε 8:16.00. Η επίδοσή της Αμερικανίδας δεν ήταν η κορυφαία της χρονιάς, αφού έχει κάνει 8:11.21, είναι όμως η μόνη παγκοσμίως που έκανε φέτος κάτω από 8:21.00.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr