Connect with us

TOP

Εντός ορίου ετοιμάζεται να τρέξει η Γναφάκη

Published

on

Τον τρίτο της αγώνα στον ανοιχτό στίβο για το 2017 στα 400μ. εμπόδια θα πραγματοποιήσει η Δήμητρα Γναφάκη η οποία θα αγωνιστεί στο μίτινγκ που διοργανώνει το πανεπιστήμιο της, Άκρον.

της Ελεονώρας Ρωσιάδου
[email protected]

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια των εμποδίων πήγε στις ΗΠΑ έχοντας ατομικό ρεκόρ 58.48 και με βασικό στόχο να τρέξει κάτω από 58.80 για να πάρει το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 του Μπίντγκοτζ. Ξεκίνησε τη σεζόν τρέχοντας σε 60.55 και στο δευτερο αγώνα της στο Όστιν, κατάβηκε σχεδόν ένα δευτερόλεπτο (59.65). Σε λίγες ώρες θα τρέξει (εντός έδρας μάλιστα) τον τρίτο της αγώνα και παρά το γεγονός ότι τα πόδια είναι ακόμα βαριά από το φόρτο της προπόνησης, αναμένεται να κάνει φετινό ρεκόρ και γιατί όχι να τρέξει και εντός ορίου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr