Connect with us

TOP

Επαφές ΠΑΟΚ με Χάρτλεϊ

Published

on

Ένας Χαβανέζος πέρσι παραλίγο να τινάξει το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ στον αέρα, ένας άλλος «Χαβανέζος» όμως υποψήφιος για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα φέτος.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Μπράντλεϊ Λόσον (βέρος Χαβανέζος, ο οποίος πλέον το γύρισε στο μπιτς βόλεϊ) ήταν ο παίκτης που άφησε στα κρύα του λουτρού τον Δικέφαλο πέντε ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Σκτο Χάρτλεϊ, απόφοιτου του κολεγίου της Χαβάης.
Ο 23άχρονος και ύψους 1.97 Χάρτλεϊ αποκάλυψε άθελα του τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ, καθώς ενώ είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με άλλη ελληνική ομάδα, τους ενημέρωσε μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι οι επαφές τους παγώνουν μέχρι νεωτέρας καθώς πλέον έχει στα χέρια του πρόταση από τον ΠΑΟΚ!
Ένα ακόμη επιπλέον στοιχείο που επιβεβαιώνει αυτή την πληροφορία; Πριν από λίγες ημέρες στο προφίλ του στο facebook προστέθηκε ένας καινούργιος φίλος που δεν είναι άλλος από τον προπονητή του ΠΑΟΚ Νίκι Ζελιάσκοφ!
Ο Χάρτλεϊ είναι γέννημα θρέμμα της Καλιφόρνια, αλλά από το γυμνάσιο Λα Κόστα Κάνιον βρέθηκε με υποτροφία στην Χαβάη όπου φέτος έκανε την καλύτερη του χρονιά ξεκινώντας ως βασικός στα περισσότερα ματς της περιόδου και πλέον δείχνει έτοιμος για να περάσει τον Ατλαντικό.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr