Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Επιστρέφει η Φρέιζερ – Πράις

Published

on

Την επιστροφή της στην ενεργό δράση ετοιμάζει η Σέλι Αν Φρέιζερ Πράις έξι μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της γιου. Η Τζαμαϊκανή θα συμμετάσχει στους κοινοπολιτειακούς αγώνες ως… προπόνηση.

Η δις χρυσή Ολυμπιονίκης των 100μ. και τρις παγκόσμια πρωταθλήτρια θα ξεκινήσει σε φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα τον ερχόμενο Ιούνιο. Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί, ήταν στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ. των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο, όπου κέρδισε με την ομάδα της Τζαμάικα το αργυρό μετάλλιο. Από τότε δεν αγωνίστηκε ξανά καθώς έμεινε έγκυος και τον Αύγουστο του 2017 γέννησε.
Ξεκίνησε τις προπονήσεις της κανονικά τη χειμερινή σεζόν και έχει δηλωθεί στους κοινοπολιτειακούς για να κάνει τους πρώτους… αγώνες προπόνησης. Η ίδια δήλωσε ότι αναμένει να είναι σε αγωνιστική κατάσταση στο τέλος του Μαΐου και τον Ιούνιο να ξεκινήσει σε φουλ ρυθμούς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr