Connect with us

ΜΠΑΚΟΥ 2015

Έτοιμο το τραμπολίνο

Published

on

Την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους έκαναν οι Λίλα Κασάπογλου και Εύη Αγγελούση λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για το Μπακού όπου θα λάβουν χώρα οι 1οι ευρωπαϊκοί αγώνες.

της Σεβαστής Βρακατσέλη
[email protected]

Οι δυο αθλήτριες δήλωσαν στο Sportsfeed έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό «έχουμε κανει πολυ καλη προετοιμασία και θα παμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ελπίζουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα» δήλωσαν. Μαζί τους θα είναι και ο πρωταθλητής Απόστολος Κουταβάς. Τους τρεις αθλητές θα συνοδέψουν στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν οι προπονητές Κυριάκος Μαβιτζής, Βαρβάρα Βοϊβόδα και ο διεθνής κριτής Δημοσθένης Χρυσοσπάθης.
Οι τρεις Έλληνες αθλητές θα συμμετάσχουν την Τετάρτη (17/6) στον προκριματικό του ατομικού τραμπολίνο, ενώ οι Κασάπογλου,Αγγελούση θα αγωνιστούν και ως ζευγάρι την Παρασκευή (19/6) στον προκριματικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο γυναικών. Την Κυριακή 21/06 θα γίνουν οι τελικοί όλων των αγωνισμάτων, με την συμμετοχή των έξι αθλητών ή έξι ζευγαριών με την υψηλότερη βαθμολογία στους αντίστοιχους προκριματικούς (μάξιμουμ ένας αθλητής ή ένα ζευγάρι ανά χώρα σε κάθε τελικό).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr