Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου, βρήκε έδρα για τη δεύτερη και την τρίτη κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων, αναθέτοντας τη διοργάνωση στο Μάριμπορ της Σλοβενίας.
Με την πρώτη κατηγορία (στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα) να διεξάγεται στο καταπράσινο (και στην πίστα) στάδιο Βαγιεχερμόσο της Μαδρίτης 27-29 Ιουνίου, η European Athletics βρήκε την έδρα και για τους αγώνες των υπόλοιπων κατηγοριών που θα πραγματοποιηθούν 24-29 Ιουνίου στο στάδιο Πολιάνε του Μάριμπορ. Θυμίζουμε ότι στη δεύτερη κατηγορία αγωνίζεται η Κύπρος.
Η συμφωνία για τη διοργάνωση υπογράφηκε ανάμεσα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και το δήμαρχο του Μάριμπορ που αναλαμβάνει και τα έξοδα των αγώνων για τους 1500 αθλητές και αθλήτριες από 31 χώρες που θα αγωνιστούν στις δύο κατηγορίες.