Στα ρεπεσάζ των 97κ της ελληνορωμαϊκής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης που διεξάγεται στην Ουγγαρία πέρασε ο Λαοκράτης Κεσίδης.
Ο Ελληνας πρωταθλητής είναι σε τροχιά μεταλλίου, καθώς αύριο την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο. Ο Κεσίδης θα παλέψει με τον Αζέρο Μουράτ Λοκιάγεφ και σε περίπτωση που νικήσει θα αντιμετωπίσει τον Ντάνιελ Γκαστλ (Αυστρία) για το χάλκινο μετάλλιο. Ο Ελληνας πρωταθλητής νίκησε με 4-1 τον Αλεξάντερ Γκιόργκι Στεπάνετιτς (Σουηδία) και στη συνέχεια ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Φινλανδό Άρβι Μάρτιν Σαβολάινεν.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιώργος Πρεβολαράκης στα 82κ. Νίκησε με τεχνική υπεροχή τον Ισραηλινό Νταβίντ Ζιτορίνσκι και στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Ούγγρο Τάμας Λεβάι και αποκλείστηκε.