Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καταδύσεων που φιλοξενεί η Αθήνα για τις ηλικιακές κατηγορίες εφήβων – νεανίδων ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ και στο πρώτο αγώνισμα της διοργάνωσης, το μεικτό ομαδικό, η Εθνική κατέλαβε την έβδομη θέση.
της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]
Στο μεικτό ομαδικό συμμετέχουν δύο αθλητές και δύο αθλήτριες, οι οποίοι πραγματοποιούν τέσσερις γύρους καταδύσεων από τα 3μ τραμπολίνο και τα 10μ σταθερά. Η Εθνική αποτελούταν από την Μυρτώ Καρτσιώτη, τον Σταύρο Σιφναίο, την Ελιάννα Καρακώστα και τον Σπύρο Κοτζαγιάννη, οι οποίοι στο τέλος του αγώνα συγκέντρωσαν 293.00 βαθμούς. Η βαθμολογία αυτή τους έφερε στην έβδομη θέση της διοργάνωσης, σε ένα τελικό που συμμετείχαν 12 ομάδες.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γερμανία με 332.65 βαθμούς, το αργυρό η Πολωνία με 330.10 και το χάλκινο η Ιταλία με 329.00.