Connect with us

TOP

«Φέτος θα ρίξω 95 μέτρα»

Published

on

Ο Τόμας Ρόλερ ήταν ο μοναδικός ακοντιστής φέτος που έριξε πάνω από 90 μέτα. Δύο φορές μάλιστα, από τις οποίες η μία στους Ολυμπιακούς! Για το παγκόσμιο ανεβάζει τον πήχη και βάζει στόχο τα 95 μέτρα!

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Ο 25χρονος Γερμανός είναι ο κορυφαίος στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών στη Γερμανία. Ο Ρέιμοντ Χεκτ έχει το ρεκόρ με 92.60μ. που είναι 1.32μ. περισσότερο από το ρεκόρ του Ρόλερ. Ωστόσο όμως ο χρυσός Ολυμπιονίκης δηλώνει βέβαιος ότι μπορεί να ξεπεράσει τον σπουδαίο συμπατριώτη του και όχι μόνο. Βάζει στόχο ρα 95μ. όπου μόνο ο θρυλικός Ζελέζνι έχει καταφέρει να στείλει το ακόντιο του και μάλιστα τρεις φορές (98.48μ. – 95.66μ. – 95.54μ.). «Ο κόουτς μου έχει μεταφέρει ήδη κάποια έξυπνα πράγματα αλλά δε θα αλλάξουμε πολύ το σκεπτικό μας. Θέλω να παραμείνω υγιής και πιστός στο άθλημα, για να περνάω καλά. Έχοντας όλα αυτά, τότε θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Εγώ πιστεύω ότι μπορώ να ξεπεράσω τα 95μ. και αυτός είναι και ο στόχος μου για το 2017» δήλωσε ο Γερμανός ο οποίος τόνισε (και δεν είναι ο μόνος) ανυπόμονος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του καλοκαιριού στο Λονδίνο. «Όλοι μας περιμένουμε πως και πως να έρθει το καλοκαίρι για να πάμε στο παγκόσμιο. Οι Βρετανοί είναι πρωτοπόροι στο άθλημα μας. Είδαμε το 2012 που διοργάνωσαν καταπληκτικούς αγώνες στίβου και το 2017 περιμένουμε όλοι να είναι καταπληκτικοί με τρομερό ανταγωνισμό».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr