Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Φεύγει για Λιβίνιο το γκρουπ του Βελέντζα

Published

on

Σε προετοιμασία στο υψόμετρο θα βρίσκεται για 18 μέρες το γκρουπ του Παναγιώτη Βελέντζα που σάρωσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και θέλει να είναι έτοιμο για ακόμα πιο γρήγορες κούρσες.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Παπαστάμος και Άννα Ντουντουνάκη ολοκλήρωσαν την Δευτέρα 19 Μαΐου τις υποχρεώσεις τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και κατευθείαν θα ετοιμάσουν βαλίτσες, αφού την Πέμπτη 22 του μηνός αναχωρούν μαζί με τον προπονητή τους για το Λιβίνιο της Ιταλίας. Ο Βελέντζας είχε επιλέξει και την περσινή σεζόν την συγκεκριμένη περιοχή για προετοιμασία σε υψόμετρο, με τις εγκαταστάσεις να είναι υψηλών προδιαγραφών. Και οι τρεις κολυμβητές θα βρίσκονται στην ελληνική αποστολή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρη και θέλουν να πραγματοποιήσουν ένα καλό κύκλο προπονήσεων πριν το τελευταίο τους αγωνιστικό τεστ που θα είναι στο Σέτε Κόλι (Ιταλία) στις 26-28 Ιουνίου. Ύστερα θα έχουν μερικές εβδομάδες για το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr