Connect with us

TOP

Φοβούνται την Κοζάνη οι Ισπανοί

Published

on

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στη τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ δηλώνουν οι Ισπανοί, μετά από απουσία τριών διοργανώσεων. Προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν, όμως φοβούνται την έδρα της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη.

Το 2007 οι Ισπανοί ήταν πρωταθλητές Ευρώπης, παίζοντας εκπληκτικό βόλεϊ στη Αγία Πετρούπολη και τη Μόσχα. Δύο χρόνια αργότερα, ήταν παρόντες για τελευταία φορά στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η τύχη το έφερε έτσι ώστε να βρεθεί αντίπαλη με την Ελλάδα στον τρίτο όμιλο του ευρωπαϊκού της Τουρκίας. Η Ελλάδα νίκησε 3-0 αλλά δεν κατάφερε πολλά πράγματα. Κατετάγει 8η με την Ισπανία 9η.
Επτά χρόνια αργότερα, οι Ισπανοί βρίσκουν την Ελλάδα και πάλι στο δρόμου τους αυτή τη φορά σε μπαράζ και μάλιστα έχοντας πάρει το πρώτο παιχνίδι με 3-0, ελπίζουν σε πρόκριση στα τελικά, αρκεί να πάρουν δύο σετ, ή να κερδίσουν το χρυσό σετ σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει 3-0 ή 3-1 υπέρ της Ελλάδας και η διαδικασία οδηγηθεί εκεί.
Ο προπονητής των Ισπανών, Φερνάντο Μουνιόθ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ελπίζει να επαναλάβουν οι Αντρές Βιλένα και Χορχε Φερνάντεζ εμφάνιση ανάλογη αυτής στο Λας Πάλμας. Αυτό όμως που φοβίζει τους Ισπανούς είναι η καυτή έδρα ης Λευκόβρυσης στην Κοζάνη. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, αναμένουν το γήπεδο κατάμεστο και η ατμόσφαιρα να είναι εκρηκτική. Καμία σχέση με αυτήν του πρώτου αγώνα, όπου το γήπεδο δεν ήταν καν γεμάτο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr