Connect with us

ΤΖΟΥΝΤΟ

Γκραν σλαμ – Αστάνα: Χρυσή η Τελτσίδου!

Published

on

Η Ελισάβετ Τελτσίδου πρόσθεσε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο και 1000 πολύτιμους βαθμούς για την παγκόσμια και Ολυμπιακή κατάταξη πριν από λίγο στο γκραν σλαμ που διεξάγεται στην Αστάνα του Καζακστάν.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Η Ελληνίδα τζουντόκα πήγε στον τελικό των 70 κιλών κόντρα στην Ολλανδέζα Σανέ Βαν Ντάικ (Νο4) με την οποία το σκορ ήταν 1-2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο τελικός ήταν κλειστός και οι δύο τζουντόκα δέχθηκαν από νωρίς από δύο παρατηρήσεις η κάθεμια για παθητικότητα και έπαξαν με προσοχή μέχρι τέλους. Ο τελικός οδηγήθηκε στο χρυσό σκορ όπου η Ολλανδέζα έκανε το λάθος που έψαχνε η Τελτσίδου. Η Ελληνίδα τζουντόκα πήρε τη νίκη, το χρυσό και 1000 υπερπολύτιμους βαθμούς που θα τη φέρουν στην οκτάδα του ranking.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr