Connect with us

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Η αποστολή για το ευρωπαϊκό RSX

Published

on

Με επταμελή αποστολή θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των RSX που θα φιλοξενηθεί στη Μαγιόρκα 7-13 Απριλίου και αφορά στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, νέων και νεανίδων.

Πρόκειται για έναν αγώνα όπου θα συμμετάσχουν όλα τα μεγάλα ονόματα της Ευρώπης, αλλά και παγκοσμίως αφού υπάρχει και η όπεν κατηγορία. Συνολικά έχουν δηλωθεί 350 ιστιοπλόοι σε όλες τις κατηγορίες μεταξύ των οποίων είναι και οι τρεις περσινοί μεταλλιούχοι στους άνδρες, όταν η διοργάνωση είχε φιλοξενηθεί στο Σόποτ της Πολωνίας.
Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους:
– Βύρωνα Κοκκαλάνη
– Αλέξανδρο Καλπογιαννάκη
– Λεωνίδα Τσορτανίδη
– Κατερίνα Δίβαρη
– Χαράλαμπο Κόγια
– Γιάννη Καρβουνιάρη
– Ιωάννα Σύρτη

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr