Με 12μελή αποστολή θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα παίδων, κορασίδων στη Σρέμσκα Μιτρόβιτσα της Σερβίας προκειμένου να συμμετάσχει στο βαλκανικό πρωτάθλημα.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο και όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία, η συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στις 2/7/2015 στις 19:00 στο ξενοδοχείο ATHENS ATRIUM (Ωκεανίδων 21, Άγιος Σώστης), στο οποίο θα διαμείνουν οι αθλητές της περιφέρειας (δεν υπάρχει επαρχία αγαπητοί).
Η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Σερβία με την πτήση της Aegean Α3 850 στις 3/7/2015 την Παρασκευή στις 08:10 και η επιστροφή είναι προγραμματισμένη στις 6/7/2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:40.
Τα μέλη της αποστολής θα πρέπει να έχουν μαζί τους παραστατικά για την μετακίνηση τους (αποδείξεις ή διόδια) για να εισπράξουν τα έξοδα μετακίνησής τους, αλλά και την ταυτότητα και το διαβατήριο τους.
Παίδες
100μ. Παναγιώτης Αρβανίτης (ΑΓΣΙ)
1.500μ. Γιώργος- Παναγιώτης Μηλιάρας (ΣΑΚ)
110μ. εμπόδια Χαράλαμπος Λυρής (ΑΣ Θησέας)
Τριπλούν Φραγκίσκος Κασσωτάκης (Ελευθέριος Βενιζέλος)
Σφαιροβολία Χαράλαμπος Βασιλάκης (Κερκυραϊκός)
Κορασίδες
100μ. Σοφία Ιωσηφίδου (ΟΚΑΚ)
100μ. εμπόδιαΠασχαλίνα Παπαδοπούλου (ΓΣ Λαγκαδά) – (φωτογραφία)
800μ. Φωτεινή Μυστακίδου (Μ. Αλέξανδρος)
Ύψος Κωνσταντίνα Κουτσούκη (ΟΣΦΠ)
Τριπλούν Μαργαρίτα Πατσή (ΓΑΣ Παιανίας)
Σφαιροβολία Μαρία Μαγκούλια (Κάλυμνος 2000)
Δισκοβολία Κωνσταντίνα Σπανουδάκη (Ελευθέριος Βενιζέλος)
4Χ100μ. Ιωσηφίδου, Παπαδοπούλου, Μυστακίδου, Κουτσούκη, Πατσή