Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ισοφάρισε το φετινό της ρεκόρ η Αδαμοπούλου

Published

on

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου αγωνίστηκε στο Ρεκλινγκχάουζεν της Γερμανίας, όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση στο επί κοντώ, ισοφαρίζοντας το φετινό ρεκόρ που είχε καταγράψει πριν από δύο εβδομάδες περίπου στην Αθήνα.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Πριν από λίγο ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ρεκλινγκχάουζεν και ο αγώνες πήγε αρκετά καλά για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Μετά το 4.25μ που πήδηξε το περασμένο Σάββατο στην Θεσσαλονίκη, η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου επέστρεψε σε πιο ψηλά άλματα, περνώντας τον πήχη στο 4.40μ. Τόσο είχε πηδήξει και λίγο νωρίτερα στη σεζόν και για ακρίβεια στο διασυλλογικό της Αθήνας. Η 24χρονη επιχείρησε να πάει ακόμα πιο ψηλά, με τον πήχη να ανεβαίνει στο 4.50μ, αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Με την επίδοση αυτή κατέλαβε την δεύτερη θέση στο γερμανικό μίτινγκ, καθώς νικήτρια αναδείχθηκε η Έλιεν Βέκεμανς (Βέλγιο) με το 4.50μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr