Υπομονή μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα κάνει η Εθνική ομάδα για να μάθει τελικά με ποια από τις Ιταλία και Ολλανδία θα αγωνιστεί για την Ολυμπιακή πρόκριση.
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ιταλία και την Ολλανδία για τον πρώτο όμιλο του προ-Ολυμπιακού τουρνουά στην Τεργέστη, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 7-7.
Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να πάρει προβάδισμα με περισσότερα από ένα γκολ.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Ολλανδία έχει το προβάδισμα για την πρώτη θέση στον όμιλο καθώς στη διαφορά των γκολ βρίσκεται στο +20 και η Ιταλία στο +13. Αν την τελευταία αγωνιστική, η Ιταλία δεν σκοράρει οκτώ γκολ περισσότερα στην Σλοβακία από ότι η Ολλανδία στη Γαλλία, οι Ολλανδέζες θα καταλήξουν με την πρώτη θέση στον όμιλο.
Τον αντίπαλο της η Ελλάδα θα τον γνωρίζει αύριο μετά τις 20:30 που θα έχει ολοκληρωθεί η αναμέτρηση της Ιταλίας με τη Σλοβακία.