Με ήττα ξεκίνησε την παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, ο Νίκος Γραμματικός, καθώς υπέστει ήττα από την Τυνησία με 36-19 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, το οποίο διεξήχθει σήμερα στην Τύνιδα.
Η ομάδα της Τυνησίας βρίσκοται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν άφησαν περιθώριο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 20:00
Μιλώντας για το παιχνίδι ο προπονητής της Εθνικής, τόνισε: «Η εικόνα μας ήταν όπως περίπου την φανταζόμουν πριν παίξουμε. Είχαμε δυνάμεις για κάποια διαστήματα, αλλά δεν αντέξαμε μέχρι το τέλος. Παίξαμε με μία πιο έτοιμη ομάδα. Σίγουρα μέτρησε για εμάς η μεγάλη αποχή από την αγωνιστική δραστηριότητα σε σχέση με την Τυνησία που είναι σε φουλ ρυθμούς, αφού σε λίγες ημέρες θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρόλα αυτά μπορούμε να σταθούμε καλύτερα στο γήπεδο και να δούμε περισσότερα πράγματα στο δεύτερο φιλικό».