Έχοντας 25 μέρες στη διάθεση του μέχρι το Πόρτλαντ ο Κώστας Δουβαλίδης, ξεκινάει ξανά τις προπονήσεις του μετά από την άτυχη στιγμή και τον τραυματισμό του στο ΣΕΦ.
της Ελεονώρας Ρωσιάδου
[email protected]
Ο πρωταθλητής και μέλος της Ολυμπιακής και παγκόσμιας αποστολής στο Πόρτλαντ, μπορεί να χρειάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα του στα 60μ. με εμπόδια του 30ού πανελλήνιου πρωταθλήματος, ωστόσο επιστρέφει στο τρέξιμο θέλοντας να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο για την πλήρη επαναφορά του στο παγκόσμιο κλειστού.
Οι ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού δείχνουν να έχουν περάσει και ο πρωταθλητής του Μπάμπη Σδρόλα μίλησε στο Sportsfeed για την επόμενη μέρα. «Το πόδι μου είναι καλύτερα! Δεν έχω κάνει νέες εξετάσεις απλώς είναι καλύτερα και το αισθάνομαι καλά. Από αύριο λογικά ξεκινάω σιγά σιγά να τρέχω». O Δραμινός εμποδιστής που είχε να τραυματιστεί από το 2009, ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του στο δικέφαλο, θα ανεβάσει προσεκτικά την ένταση της προπόνησης με στόχο να ξαναβρεί και να ξεπεράσει τον καλύτερο εαυτό του.