Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ευρωπαϊκό ανωμάλου Κ23: Κέρδισε το φαβορί, μετάλλιο το Λουξεμβούργο! (αποτελέσματα)

Published

on

Από τη στιγμή που ο Γιάκομπ Ίνγκεμπριγκτσεν επέλεξε να προσπεράσει την κατηγορία Κ23, ο Βρετανός Τσαρλς Χιξ ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Ο αγώνας 8,3χλμ των ανδρών Κ23 ήταν με τον Τσαρλς Χιξ και τον Ιρλανδό Ντάρα Μακελίνι να τρέχουν δίπλα δίπλα σε όλη της διαδρομή. Μέχρι που ο Χιξ έκανε το ξεπέταγμα για να πάρει το χρυσό με 24:29 και τον Ιρλανδό να μένει δεύτερος με 24:33. Μεγάλη έκπληξη η τρίτη θέση του 20χρονου Λουξεμβούργιου Ρούμπεν Κεριζάν με 24:36.
Από ελληνικής πλευράς, ο Μάριος Αναγνώστου που ήταν 37ος το 2019 στην ίδια κατηγορία, ολοκλήρωσε στην 46η θέση με 25:54 αφήνοντας 47ο για ένα δευτερόλεπτο τον Δημήτρη Τσάκαλο (25:55). Στην 66η θέση με 26:43 ολοκλήρωσε o Νέστορας Κολιός.
Στο ομαδικό επικράτησαν οι Ιρλανδοί, με δεύτερη τη Βρετανία και τρίτη τη Γαλλία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr