Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Κρατάνε δυνάμεις για το όπεν

Published

on

Δυνάμεις για το πρωτάθλημα όπεν από ότι φαίνεται κρατάνε όλοι οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες που συμμετέχουν στους χειμερινούς αγώνες των ηλικιακών κατηγοριών που διεξάγονται σε Πειραιά (Παπαστράτειο) και Θεσσαλονίκη (Ποσειδώνιο).

Με ελάχιστες εξαιρέσεις οι πιο πολλές επιδόσεις των νεαρών αθλητών και αθλητριών παραπέμπουν σε ξεμούδιασμα και όχι σε φορτσάρισμα. Είναι προφανές πως οι περισσότεροι έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους για το όπεν πρωτάθλημα όπου ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος και όσοι έχουν στόχο την επίτευξη ορίων θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρουν ανταγωνιζόμενοι τους κορυφαίους κολυμβητές και κολυμβήτριες της Ελλάδας.
Από το σημερινό απογευματινό πρόγραμμα, ξεχώρισαν οι επιδόσεις του Θοδωρή Ανδρεόπουλου του Άρη, που κολύμπησε τα 100μ. ύπτιο στην κατηγορία των εφήβων σε 56.97, ενώ στο ίδιο αγώνισμα, στην κατηγορία των νεανίδων, η Βασιλική Μαρία Κιρτσόγλου επίσης του Άρη σημείωσε καλή επίδοση, με 1:04.05.
Οι Αγώνες ολοκληρώνονται αύριο την Κυριακή (24/2), με ώρες έναρξης στον Πειραιά τις 09:00, ενώ στη Θεσσαλονίκη στις 09:00 και 17:00.

Τα αποτελέσματα:

crystal-reports—2-2-ατομικα-6149e

crystal-reports–2-2-ομαδικα-26c22

atomika-12a1e

skytales-882ce

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr