Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής των ανδρών

Published

on

Με την κατάκτηση του τσάμπιονς λιγκ από την ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις προπονητή και παικτών της ΕΘνικής με τις ομάδες τους και πλέον ξεκινά η προετοιμασία για τους μεσογειακούς και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στο ορμητήριο της ΕΘνικής, το Παπαστράτειο κολυμβητήριο με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Βλάχο να καλεί για προετοιμασία 18 αθλητές. Αυτοί είναι οι Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Κώστας Γεννηδουνιάς, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Γιώργος Δερβίσης, Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Δημήτρης Νικολαΐδης (Ολυμπιακός), Μάριος Καπότσης, Μάνος Ζερδεβάς, Κυριάκος Ποντικέας (ΝΟ Βουλιαγμένης), Δημήτρης Σκουμπάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου (ΑΝΟ Γλυφάδας), Κώστας Κάκαρης (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου), Χριστόδουλος Κολόμβος (Ενκα Τουρκίας), Άγγελος Βλαχόπουλος (Έγκερ Ουγγαρίας), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός).
Θυμίζουμε ότι η ΕΘνική θα κάνει πρόβα τζενεράλε στους μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνα (27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου) και στη συνέχεια θα διεκδικήσει τη διάκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελόνης 14-28 Ιουλίου.

Είναι οι:

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr