Πρεμιέρα αύριο για την Α1 πόλο των ανδρών με το νέο σύστημα διεξαγωγής και την ευχή να είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών.
Το 36ο πρωτάθλημα φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με 16 ομάδες και την παρουσία των Βig 5 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης). Θυμίζουμε ότι θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους και θα έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια (8 μήνες) από οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα.
Ο νέος σχεδιασμός έγινε κυρίως για την ανάπτυξη του αθλήματος και φυσικά να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο οι Εθνικές ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.
Στην αυριανή πρεμιέρα θα διεξαχθούν πέντε αναμετρήσεις, δύο την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ το παιχνίδι ανάμεσα στον Υδραϊκό και τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid.
To πρόγραμμα
1ος όμιλος (αύριο)
Ποσειδώνιο 15:00: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (Σπανούδης Γρηγόρης, Καρούλης Άγις)
Παπαστράτειο 16:00: Εθνικός – Άρης (Μπουδραμής Νίκος, Δαμιανάκης Ηλίας)
Γουδή 16:00: Απόλλωνας Σμύρνης – ΑΝΟΓ (Μοίραλης Ανδρέας, Χατζηγούλας Αλέξανδρος)
Τετάρτη 6/10
ΑΕΚ – ΑΟΠΦ
2ος όμιλος (αύριο)
Χανιά 16:00: ΝΟ Χανίων – Πανιώνιος (Σταυρίδης Γιώργος, Κουρτίδης Χρήστος)
Βόλος 18:00: ΟΥΚ Βόλου – ΝΟΒ (Κυράνης Κώστας, Ποσποτίκης Φάνης)
Τετάρτη (6/10)
ΓΣ Περιστερίου – ΝΟ Χίου