Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κυπελλούχοι χωρίς τερματισμό

Published

on

Το Σάββατο ξεκινούν την προσπάθειά τους στους τελικούς της Α1, αλλά σήμερα έδωσαν το παρών σε έναν ξεχωριστό αγώνα

Ο λόγος για τους αθλητές της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Οι Θοδωρής Πετρίδης, Κώστας Γουργούμης, Άγγελος Τσίλης, Πέτρος Μπουκοβίνας και Θάνος Κωστακίδης έδωσαν το παρών σήμερα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας ενεργά τον αγώνα “Τρέξε χωρίς τερματισμό” που συνδυάζει το μήνυμα για καθημερινή άσκηση, με σημαντικό φιλανθρωπικό έργο. Στη διοργάνωση, που θα διαρκέσει έως το απόγευμα του Σαββάτου (17:00), έχουν δηλώσει συμμετοχή 5.000 πολίτες κάθε ηλικίας και ερασιτέχνες αθλητές.

Κάθε χιλιόμετρο που συμπληρώνει ένας δρομέας, αντιστοιχεί σχεδόν σε 0,5 ευρώ και το ποσό που θα προκύψει μετά το τέλος του αγώνα θα διατεθεί για το έργο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, του Ορφανοτροφείου Θηλέων «Μέλισσα», του Ανοικτού Πολυϊατρείου των Γιατρών του Κόσμου Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Λάμψη» και του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr